Cirurgia i medicina estètica

WM Clinics agrupa les primeres marques de salut a Espanya: Clíniques Dorsia, Eva Fertility Clíniques i Clíniques Origen. En aquest gran grup de marques abastem des de la cirurgia i la medicina estètica fins al desenvolupament psicològic passant per la reproducció assistida.

Clíniques Dorsia, líder europeu en cirurgia i medicina estètica, fa un pas cap a la innovació en incorporar l’Hospital WM Hospitals de Barcelona a la seva xarxa hospitalària i assistencial. L’última tecnologia a quiròfans equipats amb Q-Panels, càmeres hiperbàriques i diagnòstics precisos ofereixen al pacient una major qualitat i seguretat en tots els tractaments.

Ens comprometem amb la bellesa responsable i la cura de lexperiència del pacient. La passió per la innovació fa que siguem líders en cirurgia i medicina estètica.

Amb l’objectiu d’oferir un tracte integral al pacient, WM Hospitals posa a la disposició tots els tractaments de cirurgia i medicina estètica facial i corporal de Clíniques Dorsia. A més, incorporem Dorsia NEO, la unitat de microempelts.

Cirugia medicina estetica2

Cirurgia estètica

WM Hospitals posa a la vostra disposició els tractaments de cirurgia estètica més desitjats pels pacients.

Descobreix els avantatges de fer tot el procediment al nostre hospital.

Medicina estètica

Els tractaments de medicina estètica més demanats, en un entorn de seguretat i bellesa.

Llegeix més sobre les opcions disponibles.

Microempelts

La tècnica per excel·lència del sector masculí és la de microempelts. Sense presses, amb més seguretat i amb les millors tècniques.

T’expliquem tot sobre les nostres tècniques d’implantació.