Diagnòstic per imatge

Diagnostico Imagen

A WM Hospitals disposem d’una Unitat de Diagnòstic per la Imatge supervisada per un equip complet d’especialistes, que s’encarreguen de dur a terme les proves i fer-ne el diagnòstic.

Què és el diagnòstic per la imatge?

El diagnòstic per la imatge permet als professionals de la salut observar l’interior del cos per cercar indicis d’una possible patologia mèdica. Gràcies als equips mèdics més innovadors, a WM Hospitals duem a terme diverses proves amb la major precisió i garantia possibles.

XEQUEGES METGES
PERSONALITZATS PER 199€

CONSULTA D'ESPECIALITATS
DES DE 59€

Com són les proves de diagnòstic per la imatge?

WM Hospitals compta amb la tecnologia més capdavantera en el sector de la medicina i de màquines de diagnòstic per la imatge d’última generació. Aquestes són les proves principals que oferim:

Ressonància magnètica

És una exploració de diagnòstic per obtenir imatges de l’organisme de manera senzilla, sense emetre radiacions i prenent com a base les propietats magnètiques que posseeixen els nuclis atòmics. Les diverses estructures anatòmiques s’aconsegueixen diferenciar millor amb aquesta prova que no pas amb qualsevol altra prova de radiologia.

Tomografia computada

També és coneguda com a TAC o escàner, i és una prova de diagnòstic radiològic que utilitza raigs X per obtenir diverses imatges del cos humà en forma de seccions que, posteriorment, s’analitzen amb precisió des d’un ordinador. En molts casos és necessari l’ús de contrastos intravenosos per obtenir una millor resolució de les imatges i la caracterització de moltes lesions.

Radiografia

Els raigs X són una forma de radiació electromagnètica amb gran energia, que penetren a través del cos humà i en produeixen una imatge nítida. En aquest recorregut la radiació s’atenuarà en funció de les diverses densitats de les estructures que travessi, fet que es plasmarà a la placa fotogràfica en forma de tons de grisos.

Ecografia

És una tècnica de diagnòstic que utilitza els ultrasons per formar imatges. Un petit instrument anomenat transductor emet ultrasons, i aquestes ones sonores d’alta freqüència es transmeten cap a la zona del cos sota estudi per rebre’n el ressò. El transductor recull les ones sonores i un ordinador converteix aquests ultrasons en una imatge, que és la que s’examinarà posteriorment. A l’ecografia no es fan servir raigs X, per la qual cosa és un mètode ideal per a estudis d’obstetrícia i ginecologia.

 Mamografia

La mamografia és una exploració diagnòstica per la imatge que utilitza raigs X. Permet veure algunes de les lesions oposades en l’exploració física i detectar lesions que no són evidents amb la palpació. Per aquest motiu és el millor mètode per a la detecció precoç del càncer de mama.

Densitometria òssia

La densitometria òssia és una prova per determinar la densitat dels ossos amb el propòsit de diagnosticar osteoporosi o altres malalties relacionades. Es pot fer amb raigs X, ultrasons o isòtops radioactius.

Preu de cada prova de diagnòstic per la imatge

DiagonosticoImagen-2

A l’hospital comptem amb una Unitat de Diagnòstic per la Imatge completa formada per un quadre mèdic excel·lent. El preu és a partir de 59 €. Les proves sempre les haurà de sol·licitar el metge especialista.

Preguntes freqüents sobre la visita a la Unitat de Diagnòstic per la Imatge

Diagnostico Imagen

Quin tipus de proves diagnòstiques es fan a WM Hospitals?

A WM Hospitals fem diverses proves de diagnòstic per la imatge i les principals són la radiografia, l’ecografia, la mamografia i la ressonància magnètica.

Quina tècnica de diagnòstic per la imatge utilitza ultrasons?

La prova més comuna en què se sol utilitzar el diagnòstic per la imatge amb ultrasons és l’ecografia. Durant aquesta prova s’envien ultrasons a una part del cos impregnada de gel conductor acústic. El transductor recull els ultrasons, que conformaran l’estructura anatòmica a la pantalla.

En què consisteixen els estudis mèdics per la imatge?

El metge encarregat d’analitzar els estudis de diagnòstic per la imatge sol ser el radiòleg. Aquest especialista s’encarrega del diagnòstic i tractament de malalties i lesions utilitzant tècniques d’imatges mèdiques.

Sol·licita una consulta amb el radiòleg de WM Hospitals

A WM Hospitals disposem d’una Unitat de Diagnòstic per la Imatge completa. A més, comptem amb mútues mèdiques i diverses opcions privades.

Si vols sol·licitar una cita amb l’especialista, no dubtis a completar el formulari web o trucar al 93 416 16 16.

Sol·licita la teva cita!