Medicina interna

Medicina Interna

A WM Hospitals comptem amb la Unitat de Medicina Interna, especialitat mèdica que es dedica al diagnòstic i tractament de malalties que afecten a tot l’organisme o a un sol òrgan.

Unitat de Medicina Interna de WM Hospitals

La medicina interna és una especialitat mèdica que es dedica a l’estudi, diagnòstic i tractament de les malalties. El metge que practica aquesta especialitat és conegut com a metge internista.

La medicina interna aporta una atenció global al pacient i abasta diverses àrees del coneixement en què sorgeixen problemes mèdics en diversos òrgans. En aquesta especialitat es diagnostiquen i es tracten malalties infeccioses, hipertensió arterial, diabetis, problemes metabòlics, trastorns dels lípids en sang, malalties respiratòries i trastorns digestius, entre d’altres.

Una altra funció important de la medicina interna és la d’implementar programes preventius que permetin el diagnòstic precoç de malalties, fins i tot encara que siguin asimptomàtiques.

XEQUEGES METGES
PERSONALITZATS PER 199€

CONSULTA D'ESPECIALITATS
DES DE 59€

Patologies de medicina interna

Les malalties que els metges internistes tracten amb més freqüència són les següents:

 • Tractament hospitalari a pacients ingressats per patologies diverses: infeccioses, autoimmunitàries, sistèmiques, metabòliques, etc.
 • Atenció integral de pacients amb factors de risc vascular com hipertensió arterial, diabetis o patologies d’origen infecciós.
 • Atenció, diagnòstic i tractament de pacients amb malalties sistèmiques, és a dir, aquelles que afecten diversos òrgans.
 • Controls bàsics de salut i de factors de risc.

Proves de medicina interna a la unitat mèdica de WM Hospitals

Medicina Interna

Els internistes principalment fan estudis analítics o radiològics, segons les patologies presentades. És important fer un examen previ per determinar quines proves s’han de fer al pacient. A WM Hospitals disposem de l’última tecnologia mèdica per dur a terme tot tipus de proves diagnòstiques.

Tractaments i tècniques de medicina interna

Els metges internistes tracten patologies que en molts casos necessiten intervencions quirúrgiques.

L’especialista duu a terme una atenció integral del pacient que és ingressat a l’hospital i analitza i fa el seguiment de l’òrgan afectat, fins i tot es coordina amb tots els especialistes relacionats amb la finalitat de trobar el tractament més adequat per al pacient.

És per això que l’internista ha de tenir una extensa formació en totes les patologies que hi ha amb la finalitat de poder aconsellar i tractar tota mena de pacients en qualsevol situació.

Com és una consulta de medicina interna a WM Hospitals?

Quan visites la consulta de medicina interna, el metge haurà de saber l’origen de la patologia i per això farà unes preguntes. Posteriorment, farà un examen inicial i determinarà si ha de demanar proves mèdiques si creu que és necessari per obtenir-ne un diagnòstic més precís.

Preu de la consulta de medicina interna

El preu de la consulta de medicina interna és de 59 €. Una vegada que el pacient acudeixi a la consulta, el metge determinarà si ha de fer-se altres proves per determinar-ne el diagnòstic final.

Preguntes freqüents sobre la visita a la Unitat de Medicina Interna

Quines altres especialitats comprèn la medicina interna?

La medicina interna comprèn diverses especialitats. Aquestes en són les principals:

 • Pneumologia
 • Cardiologia
 • Endocrinologia i Nutrició
 • Gastroenterologia
 • Nefrologia
 • Urgències
 • Atenció mèdica en processos quirúrgics

Quan és convenient visitar el metge internista?

El metge internista atén patologies del pulmó, fetge, aparell digestiu, entre d’altres. A més a més, pot diagnosticar malalties complexes i és convenient visitar-lo una vegada a l’any si es té una patologia estranya i complicada que especialment hagi requerit d’intervenció quirúrgica.

Sol·licita una consulta amb el metge internista de WM Hospitals

A WM Hospitals disposem de consulta de medicina interna. Si vols anar a l’hospital perquè un metge et valori, no dubtis a sol·licitar una cita o trucar al telèfon 93 416 16 16.

A més, pots assistir a la teva consulta amb la mútua privada. Posa’t en contacte amb la teva asseguradora per saber el nivell de cobertura de què disposes.

 

 

Sol·licita la teva cita!