Medicina preventiva

MedicinaPreventiva

A WM Hospitals controlem la salut, per prevenir malalties i patologies diverses. Si
desitges acudir a una consulta de medicina preventiva, vine a visitar-nos. Estàs a les millors mans.

Unitat de Medicina Preventiva a WM Hospitals

La medicina preventiva es basa en un bon control de la nostra salut, entenent que és la millor manera de prevenir malalties i patologies diverses que, a llarg o mitjà termini, poden suposar conseqüències irreversibles.

Realitzar revisions mèdiques periòdiques, de manera anual, ens permet detectar qualsevol alteració i realitzar accions que o bé aturin la malaltia i l’eliminin abans que manifesti símptomes o aconsegueixin paralitzar-la en estats molt primerencs que permeten que la qualitat de vida del pacient millori i no es vegi alterada.

Les revisions mèdiques estan indicades, especialment, a partir dels 40 anys. En casos de antecedents familiars de càncer, osteoporosi, afeccions cardíaques o pneumològiques, el recomanable és emprendre’ls a partir dels 18 anys.

En qualsevol cas, la revisió mèdica precisa que sigui duta a terme per especialistes en medicina preventiva que desenvolupin una tasca de seguiment i anàlisi de totes les proves i resultats. Comptar, a més, amb una infraestructura al darrere que permeti l’accés a totes les especialitats mèdiques i a proves complementàries precises, garanteix el tractament immediat d’aquelles afeccions detectades.

XEQUEGES METGES
PERSONALITZATS PER 199€

CONSULTA D'ESPECIALITATS
DES DE 59€

A WM Hospitals comptem amb una completa unitat de medicina preventiva. Més a més comptem amb tota una xarxa professional facultativa que permet treballar de manera multidisciplinària i amb tota la aparatologia per fer els diagnòstics necessaris. La nostra principal tasca és eliminar, per complet, qualsevol molèstia per al pacient, el qual serà atès, sempre, amb professionalitat, confidencialitat i rapidesa.

Tipus de medicina preventiva

En medicina preventiva, el principal tractament amb què treballa el metge són les revisions o reconeixements mèdics.

Les nostres revisions engloben aquelles proves que l’especialista necessita per elaborar un diagnòstic preventiu concloent. Un cop l’especialista detecta alguna anomalia, serà sempre ell qui recomana proves complementàries afegides com poden ser: un TAC, una ressonància magnètica, una ampliació de l’analítica, etc.

Aquestes són les revisions més demandades a WM Hospitals:

 • Revisió general bàsica
 • Revisió general completa
 • Revisió ginecològica
 • Revisió urològica
 • Revisió cardiològica
 • Revisió esportiva

Per què serveix la salut preventiva

La medicina preventiva és una especialitat que s’ocupa de la prevenció de malalties. El seu objectiu és evitar que les persones sanes emmalalteixin, però, a més, també s’encarrega que les persones amb patologies tinguin una millor qualitat de vida i la seva malaltia no augmenti ni es compliqui.

Com és una consulta de medicina preventiva a WM Hospitals?

La medicina de prevenció es realitza tant a nivell assistencial amb l’especialista com en atenció primària.

En una consulta amb el metge especialista, podràs explicar-li el teu cas i ell o ella, te’n farà diverses preguntes per determinar la patologia. A més, podrà demanar-te diverses proves diagnòstiques per determinar amb precisió la malaltia i receptar-te el tractament més aconsellable.

Preu consulta medicina preventiva

El preu d’una consulta de medicina preventiva és de 59€. Un cop a la consulta, el metge determinarà si el pacient necessita proves addicionals per diagnosticar la malaltia a tractar.

Preguntes freqüents sobre la teva visita a la unitat de medicina preventiva

Quin tipus de serveis estan disponibles a la medicina preventiva?

Hi ha molts mètodes per a la prevenció de malalties. Es recomana que els nens i els adults visitin el seu metge regularment per fer revisions fins i tot si se senten sans. Això és perquè el metge pugui fer exàmens de detecció de malalties, identificar factors de risc per a la malaltia i ajudar el pacient a dur a terme un pla per a un estil de vida saludable i equilibrat, a més d’estar al dia amb les vacunes. Els serveis següents estan disponibles en medicina preventiva:

 • Proves de pressió arterial, diabetis i colesterolProves per a la detecció de càncer
 • Vacunes rutinàries
 • Infeccions diverses
 • Fibromiàlgies

Quines malalties se solen avaluar en una consulta de salut preventiva?

Aquestes són les malalties que més sol avaluar i tractar la medicina preventiva:

 • Hipertensió
 • Sucre alt i diabetis
 • Colesterol i triglicèrids
 • Detenció precoç de càncer
 • Malalties de transmissió sexual
 • Depressió
 • Detecció de l’osteoporosi

Quins són els beneficis de la medicina preventiva?

La medicina preventiva només té beneficis. Abans dels 40, és aconsellable acudir al metge regularment, però per descomptat, a partir de les 40, és imprescindible acudir al metge 1 cop l’any per fer revisions i anàlisis de forma rutinària per comprovar que tot està correcte i si hi ha algun contratemps de salut, pal·liar-ho com més aviat millor.

Demana una consulta amb el metge per a la prevenció de malalties a WM Hospitals WM Hospitals compta amb un extens equip de professionals sanitaris centrat en l’experiència del pacient. Si necessites fer-te una revisió anual completament personalitzada, truca al 93 416 16 16 o completa aquest formulari i el personal de l’hospital contactarà amb tu per donar-te una cita com més aviat millor.

A més, treballem amb diferents mútues mèdiques. Si vols beneficiar-te de tots els serveis de luxe de l’hospital, no dubtis a visitar-nos i conèixer les cobertures de la teva assegurança mèdica privada.

Sol·licita la teva cita!