Medical laser ins. | Medicina làser

laser

WM Hospitals compta amb una Unitat de Medicina Làser completa i moderna. La tecnologia utilitzada és de les més capdavanteres del moment, que disposa de diverses longituds d’ona patentades per a tractaments mèdics i estètics amb resultats molt satisfactoris per als pacients.

La unitat està formada per un equip mèdic especialitzat en tecnologia làser que avalua i diagnostica els diversos tipus de pells amb la finalitat d’assegurar-ne el millor resultat.

De la mateixa manera, amb el làser, de gran qualitat, es duen a terme diversos tipus de tractaments per aconseguir els resultats desitjats en menys sessions de les que són necessàries en altres tipus de làser, la qual cosa assegura que el grau de satisfacció és més gran i que el cost sigui menor.

XEQUEGES METGES
PERSONALITZATS PER 199€

CONSULTA D'ESPECIALITATS
DES DE 59€

Què és la tecnologia làser?

El làser és una font de llum amplificada. Aquesta llum controlada és molt efectiva per a diverses especialitats mèdiques, ja que s’aconsegueix tractar el teixit de forma segura, sense lesionar la zona.

Tipus de tractaments làser disponibles a WM Hospitals

A WM Hospitals comptem amb la tecnologia làser per dur a terme diversos tipus de tractaments. Aquests en són els principals:

Fotona 4D

fotana
Fotona 4D és un innovador tractament làser de rejoveniment facial i corporal.

La tecnologia Fotona 4D aconsegueix una contracció de col·lagen i formació de noves fibres, augmentant el gruix i enduriment cutani. El resultat és un volum durador i la eliminació de la flacciditat, sense injectables.

Però el làser Fotona 4D és molt més. Aquests són els seus principals beneficis:

  • Rejoveniment de la pell
  • Tractament de varius
  • Aranyes vasculars
  • Lesions pigmentades
  • Eliminació de tatuatges
  • Reducció permanent del pèl

La medicina làser és altament eficaç i té la capacitat de penetrar profundament a la pell per sense fer malbé la superfície del teixit. Llueix pell jove i radiant!

Tractament d’aranyes vasculars i varius

Una variu o una aranya vascular és un capil·lar trencat. Amb el pas del temps, aquests capil·lars augmenten, s’enfosqueixen i es fan visibles. En els casos més greus, pot ser necessària la cirurgia, però en la majoria dels pacients el làser pot eliminar-les sense cap problema.

El procediment és senzill. El metge especialista projecta el làser sobre els vasos danyats de manera acurada i calculada. Això provoca l’escalfament de la sang que es troba al vas danyat, tot segellant la paret vascular i eliminant la variu o aranya.

Després del tractament, el pacient podrà tornar perfectament a casa, però haurà d’evitar el sol en les properes setmanes i és convenient utilitzar mitges de compressió.

Tractament de l’acne

L’acne es produeix a causa de l’hormona anomenada andrògena, que estimula les glàndules sebàcies i les empeny a produir una substància oliosa coneguda com a seu. L’excés de producció de seu obstrueix els porus, i bloqueja la sortida de greix a la superfície de la pell i en facilita la propagació del bacteri. La mescla del bacteri, del seu i dels àcids grassos irriten les parets del fol·licle pilós, i s’hi causa una inflamació que es manifesta amb diversos tipus de grans i punts negres.

Eliminar l’acne és possible amb làser. Aquest actua sobre l’hemoglobina, ja que l’escalfa, la qual cosa elimina les parets dels vasos sanguinis que alimenten les glàndules sebàcies, i es disminueix així la producció excessiva de greix que influeix a l’acne i a més a més es proporciona un efecte bactericida a la superfície cutània.

La major part dels pacients necessiten entre una i quatre sessions, segons la quantitat d’acne i la qualitat de la pell. És un tractament completament ambulatori i, després de fer-lo, podràs fer vida normal. Això sí, després del tractament cal complir unes pautes fonamentals per tenir cura de la pell i mantenir-la neta i protegida fins que cicatritzi completament.

Tractament de taques facials

L’eliminació de taques i vermellors a la pell es fa mitjançant un sistema que emet flaixos de llum per pulsacions doblement filtrada que assegura que les alteracions de color de la pell només absorbeixen la llum adequada, i evitar així el risc d’efectes adversos.

El làser actua sobre la melanina, l’escalfa i la sobreexcita fins a eliminar-la. La majoria de les taques s’eliminen entre una i tres sessions. El nombre de sessions depèn del tipus de pell, de la foscor de la taca i la mida.

El procés d’eliminació és progressiu. Just després del tractament les taques s’enfosqueixen a causa de l’oxidació de la melanina i apareix una mena de crosta fina i fàcil de tapar amb maquillatge. Al llarg dels propers set dies el color de la taca disminueix fins a desaparèixer, la pell mostra un to uniforme i queda més llisa, lluminosa i fresca.

Avantatges de la plataforma làser

El làser té diversos beneficis. A més, és segur i el temps de recuperació és molt poc. Gràcies al làser es tracten molts aspectes estètics relacionats amb la pell: s’eliminen les taques, se sintetitza el col·lagen, s’hi aporta lluminositat i, en definitiva, es mostra un rejoveniment facial.

Quan s’aplica la medicina làser

La tecnologia làser pot aplicar-se per finalitats mèdiques i estètiques. Serveix per eliminar definitivament el borrissol, per acomiadar-se de les aranyes vasculars o les estries, per lluitar contra la flaccidesa del rostre, per fer desaparèixer taques i cicatrius o fins i tot per fer desaparèixer l’acne. Això sí, el làser sempre l’ha d’aplicar un especialista mèdic que conegui perfectament el funcionament de la màquina.

Preu de la sessió de medicina d’estètica làser

La medicina làser té moltes opcions molt efectives, però sempre ho hauràs de consultar prèviament amb el metge especialista perquè faci un diagnòstic de la teva pell i valori el tractament que més s’adapti a les teves necessitats. Normalment, la primera consulta es fa amb el dermatòleg i té un preu de 59 €.

Preguntes freqüents sobre la visita a la Unitat de Medicina Làser

És necessària l’anestèsia als tractaments làser?

Normalment no és necessari cap mena d’anestèsia, però, segons les zones que s’han de tractar i de la sensibilitat de cada pacient, es podrà administrar una crema anestèsica per via tòpica.

Quantes sessions es necessiten?

El nombre de sessions varia segons la zona que s’ha de tractar. Una vegada ja has fet la primera consulta amb el metge especialista, t’informaran de les sessions necessàries per dur a terme el tractament.

Es pot prendre el sol després d’una sessió de medicina làser?

No. No es pot prendre el sol després d’una sessió de medicina làser. Com a mínim han de transcórrer quinze dies i, per descomptat, fer servir sempre protecció solar de factor de protecció 50.

Amb quins altres tractaments es pot combinar la medicina estètica làser?

Pots combinar la medicina làser amb tractaments d’àcid hialurònic i bòtox per obtenir una pell llisa i radiant.

Sol·licita una consulta a la Unitat de Medicina Làser de WM Hospitals

Si vols sol·licitar una cita per fer una sessió de làser, emplena el formulari web o truca al 93 416 16 16.

WM Hospitals treballa amb les mútues mèdiques més prestigioses. Comprova si la teva mútua és al llistat i gaudeix dels serveis mèdics de luxe que ofereix el nostre hospital.

Sol·licita la teva cita!