Model sanitari
Descubre el modelo sanitario de WM Hospitals

WM Hospitals té un model sanitari assistencial únic. A través d’aquest, tots els pacients podran gaudir d’una atenció totalment personalitzada i més de trenta especialitats mèdiques per poder resoldre qualsevol problema de salut.

Les unitats mèdiques estan especialitzades en ginecologia, dermatologia, traumatologia o otorrinolaringologia entre d’altres. El tracte dels nostres professionals és immillorable i per això la qualitat dels nostres tractaments és insuperable. El nostre objectiu és que tots els nostres pacients gaudeixin d’un ambient còmode i proper perquè estiguin tan a gust com sigui possible.

La nostra plataforma de càmeres hiperbàriques consta d’una de les innovacions més grans pel que fa a tecnologia mèdica. Disposa de multitud de beneficis per a la nostra respiració, sistema cardiovascular i pel cos en general. Així com Fotona 4D que ofereix una de les novetats més grans en medicina làser del mercat. A més d’eliminar les varius, les arrugues i les línies d’expressió del tot, permet reduir la rosàcia i que la pell es quedi completament suau, lluminosa i renovada.

L’ampli catàleg d’especialitats mèdiques, pel qual es basa el nostre model sanitari, permet als pacients triar entre múltiples opcions per obtenir una resposta a qualsevol tipus de molèstia. A més, tenim una gran varietat de professionals perquè puguis optar pel que més s’adapti a tu, així com un horari força ampli.

Les nostres unitats mèdiques complementàries com el laboratori d’anàlisis clíniques o diagnòstic per imatge disposen de totes les eines i els instruments necessaris per realitzar qualsevol tipus de prova mèdica. Alhora, compten amb les millors innovacions tecnològiques del mercat per poder optimitzar els processos.

La unitat d’infermeria amb què comptem a WM Hospitals disposa de tots els mitjans necessaris per oferir una experiència única al pacient. A més a més, formar un gran equip humà, la seva professionalitat destaca per sobre de tot amb l’objectiu que tots els processos hospitalaris surtin a la perfecció.

La xarxa d’hospitals boutique de WM Hospitals disposa d’un model sanitari complet per oferir a tots els pacients la possibilitat de gaudir d’unes instal·lacions immillorables i d’un personal autèntic.

Sol·licita la teva cita!