Lloguer de consultes mèdiques
Alquiler de Consultas Médicas en Barcelona

A WM Hospitals comptem amb espais moderns i avantguardistes per als especialistes. Consulta com llogar una consulta mèdica a Barcelona.

Consultes exclusives a WM Hospitals

A WM Hospitals disposem de consultes mèdiques perquè els metges especialistes que ho desitgin lloguin un espai al nostre hospital boutique per passar-hi consulta.

Les nostres consultes són completament noves, de disseny modern i avantguardista, i contenen materials amb l’última tecnologia mèdica. El professional mèdic s’hi sentirà en un entorn agradable, sofisticat i envoltat de les eines més innovadores per exercir-hi l’activitat còmodament.

Com puc llogar una consulta mèdica a WM Hospitals?

El lloguer d’una consulta a WM Hospitals és un procediment senzill. Primer de tot, sol·licita una cita. Quan ens visitis, la Direcció de l’hospital et mostrarà les instal·lacions i t’ensenyarà totes les consultes disponibles. Addicionalment, et facilitarà els preus i les condicions i, si hi estàs d’acord, es formalitzarà el contracte de lloguer.

L’especialista disposarà de tot el personal de WM Hospitals per dur a terme la feina de forma completament satisfactòria.

Preu del lloguer de la consulta mèdica a WM Hospitals a Barcelona

El preu del lloguer de la consulta mèdica variarà en funció dels metres quadrats de la consulta que es lloga, així com de les hores i els dies de la setmana que se’n faci ús.

Preguntes freqüents sobre la consulta a Barcelona

Durant quant de temps puc llogar la consulta?

El personal de l’hospital t’informarà dels períodes de lloguer de les consultes i de totes les especificacions. També de les eines i dels serveis de l’hospital dels quals en podràs fer un ús professional.

Quines especialitats passen consulta a WM Hospitals?

L’hospital compta amb una gran varietat d’especialitats mèdiques. Descobreix l’equip d’especialistes per tractar qualsevol patologia, amb un servei segur i personalitzat. Consulta totes les especialitats i els tractaments que duu a terme cada metge especialista, des d’al·lergologia, pneumologia, dermatologia, ginecologia, aparell digestiu fins a medicina preventiva i més. També disposem de tres quiròfans i quinze habitacions completament equipades per als pacients que s’hagin de sotmetre a qualsevol mena d’intervenció quirúrgica.

El preu del lloguer inclou tot el material?

El preu del lloguer de la consulta és per l’espai, més el mobiliari i els materials que hi ha a la consulta. Si necessites materials addicionals, hauràs de consultar-ho amb la Direcció de l’hospital.

Per què hauria de llogar una consulta a WM Hospitals?

Perquè comptaràs amb un espai nou, de disseny excepcional, amb la tecnologia més innovadora i totes les eines necessàries per poder exercir de manera satisfactòria. A més, no necessitaràs derivar els pacients a altres llocs per fer proves diagnòstiques perquè a l’hospital també s’hi poden fer.

Sol·licita una cita per llogar una consulta a WM Hospitals

Si t’interessa llogar una consulta mèdica a WM Hospitals, sol·licita una cita emplenant el formulari web o trucant al 93 416 16 16.

Formulari de contacte