Qui som

La xarxa hospitalària de WM Hospitals pertany al grup empresarial Otsu Group i compta amb hospitals boutique i laboratoris mèdics dotats de la millor tecnologia mèdica actual al sector. Disposa de WM Hospitals a Barcelona, ​​dos quiròfans a Madrid i tres laboratoris distribuïts per Alacant, Madrid i Barcelona.

WM Hospitals Barcelona compta amb més de 30 especialitats mèdiques entre les quals podem destacar les nostres unitats de ginecologia, dermatologia, urologia, traumatologia, medicina interna u otorrinolaringologia, entre moltes altres.

L’hospital boutique d’alta medicina compta amb 2.500 m² i reuneix les innovacions més capdavanteres del sector. A més de mantenir la seva famosa àrea de radiologia, també compta amb quiròfans intel·ligents equipats amb Q-Panels, eines de diagnòstic d’imatge amb precisió als seus consultoris i Cambres Hiperbàriques. Igualment, el nou WM Hospitals de Barcelona compta amb Fotona 4D, un innovador tractament de medicina làser que ofereix un rejoveniment facial i corporal complet.

WM Hospitals, posicionat com un dels millors hospitals de Barcelona, ​​ha estat dissenyat pel conegut interiorista Raúl Martins, que ha sigut el seu primer projecte en l’àmbit del retail sanitari. El projecte uneix conceptes en un entorn elegant, modern i sofisticat. Una unió de materials sorprenents, il·luminació acurada i confort dels espais sota un segell únic d’experiència del pacient.