Estada i visites
Descubre la estancia y visita en WM Hospitals

ADMISSIÓ

La unitat d’admissió és a la recepció dels centres de WM Hospitals. Allí es duu a terme la gestió de l’ingrés administratiu a l’hospital. Per fer aquest tràmit haurà de portar una identificació oficial (NIF, NIE, DNI) perquè el nostre personal d’atenció al client pugui reconèixer-los. A més d’això, si pertany a qualsevol tipus de mútua, haurà de portar les autoritzacions pertinents de la seva companyia de salut per ingrés.

Un cop finalitzat aquest procés, el nostre personal us acompanyarà a la sala d’espera perquè pugui ser atès el més aviat possible pel vostre especialista. En cas d’ingrés, us acompanyaran a la vostra habitació tipus suite perquè pugueu descansar fins a l’operació.

HOSPITALITZACIÓ

Professionals

Per a l’equip de WM Hospitals l’atenció al pacient és clau i per això ens en preocupem molt. Durant la vostra estada en un dels nostres hospitals boutique el metge especialista serà l’encarregat de la vostra atenció mèdica, així com tot l’equip d’infermeria de l’hospital. 

En qualsevol cas, si necessiten que en algun moment acudeixin a la seva habitació només caldrà prémer el botó vermell que té incorporat al seu llit i una persona de la unitat, acudirà en segons.

Atenció

A qualsevol centre de WM Hospitals podreu gaudir d’una atenció al pacient única i exclusiva. A la vostra habitació disposareu de les següents comoditats:

 • Carta de coixins: Perquè pugui triar la que més li agradi i descansi d’acord amb la comoditat que es mereix.
 • Telèfon: Perquè pugui contactar amb recepció, amb els seus familiars o qualsevol professional de WM Hospitals en tot moment.
 • Wi-Fi i Smart TV: Aquest servei és totalment gratuït. A més de comptar amb una àmplia carta de canals, podreu gaudir de qualsevol sèrie o pel·lícula perquè disposem d’un compte de Netflix per a cada televisor.
 • Pack de benvinguda: Oferim un regal de benvinguda a tots i cadascun dels nostres pacients perquè l’estada la vostra estada a WM Hospitals sigui el més agradable possible.

Alimentació

 • Esmorzar de 08.30 a 09.30
 • Dinar de 12.30 a 14.00
 • Berenar de 18:30 a 19:15
 • Sopar de 20.45 a 21.30

A la nostra xarxa d’hospitals boutique disposem d’amplis horaris de menjars perquè els pacients puguin gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica i, òbviament, sense moure’s de les habitacions.

Acompanyament i visites

Els pacients podran rebre una visita al dia de 09.30 a 21.30. Per assegurar el descans de la resta de persones, es prega romandre en silenci a les zones comunes i portar la màscareta reglamentària degudament posada durant tota la seva estada a WM Hospitals.

Alta

El pacient podrà abandonar al centre hospitalari sempre que el metge especialista així ho dictamini. Ell és qui ha de subministrar l’alta i el nostre equip d’infermeria només li podrà donar:

 • Informe de l’evolució del seu cas i tractament a seguir.
 • Exploracions realitzades durant la vostra estada.
 • Consells per evitar una mala recuperació.
 • Exercicis diaris en cas de necessitar-los.

Sol·licita la teva cita!