Instal·lacions

URGÈNCIES

Descubre las instalaciones de WM Hospitals

La unitat d’Urgències de WM Hospitals Barcelona té una atenció personalitzada per al pacient de 24 hores. Comptem amb més de 30 especialitats mèdiques a la teva completa disposició entre les quals podem destacar: Traumatologia, pneumologia, medicina interna, ginecologia i neurologia. En horari de tancament de l’hospital podràs acudir-hi i el nostre metge especialista de guàrdia podrà donar-te cobertura de medicina general.

A les nostres instal·lacions hospitalàries comptem amb boxes totalment equipats amb la millor tecnologia del mercat, UCIs de primer nivell i la nostra sala de reanimació perquè els pacients puguin recuperar-se en un entorn còmode i calmat. A més de càmeres hiperbàriques i l’exclusiu Làser Fotona 4D.

La ubicació de la nostra unitat d’urgències mèdiques és just al costat de la porta principal, al costat de la recepció perquè l’entrada sigui el més ràpida i segura possible. Comptaràs amb l’assistència dels nostres millors professionals i la màxima eficàcia possible.

Les instal·lacions hospitalàries d’urgència també tenen una sala d’espera per als acompanyants dels nostres pacients. Aquesta disposa de servei d’aigua gratuïta i màquines de vending al passadís per amenitzar l’espera.

QUIRÒFANS

Instalaciones WMHospitals quirofano

WM Hospitals compta amb 10 quiròfans dels quals quatre es troben a Madrid (Villa de Marín, 7 i Carrer de Zurbano, 70) i ​​la resta es troben a WM Hospitals Barcelona.

L’hospital boutique disposa de 6 quiròfans completament equipats amb la tecnologia més avançada del sector. Compte amb els següents:

  • Tres quiròfans de cirurgia general.
  • Dos quiròfans de microempelts.
  • Una sala d’endoscòpia.

Són amplis i compten amb tota l’aparatologia i els mitjans necessaris per practicar qualsevol tipus de prova o cirurgia general. Els nostres professionals estan altament qualificats a cada camp d’especialitat i amb l’ajuda de l’equip d’infermeria realitzen les millors operacions de Barcelona.

LABORATORIS

Els laboratoris d’anàlisi clínics són a Madrid, Alacant i Barcelona. Aquests ofereixen un estudi exhaustiu de les proves realitzades a la resta dels centres i proveeixen els seus resultats. Gràcies a aquesta unitat i a la tecnologia que fem servir, WM Hospitals ofereix les millors revisions mèdiques del sector.

HABITACIONS TIPUS SUITE

Instalaciones WMHospitals habitacion suite

Les habitacions de WM Hospitals tenen totes les comoditats possibles. Al nostre hospital boutique de Barcelona oferim una carta de coixins i un servei de menjar únic i exclusiu per als nostres pacients.

L’estada recorda la d’un hotel pel disseny i estil del decorat de les habitacions. A més, disposa d’un llit ample, un pack de benvinguda (raspall i pasta de dents, raspall per als cabells, assecador i gels de dutxa) i televisió a la carta sense cap tipus de cost afegit.

ACCESSIBILITAT

Instalaciones WMHospitals accesibilidad

Tots els nostres WM Hospitals estan ubicats a prop de diversos pàrquings confrontants a totes les instal·lacions hospitalàries perquè els pacients puguin anar a visitar els seus especialistes d’una manera còmoda, simple i ràpida.

Sol·licita la teva cita!