Cirurgia Estètica Facial

La cura de la bellesa facial és una de les nostres principals prioritats. El rostre és el nostre senyal d’identitat, per això comptem amb els darrers avenços en cirurgia estètica facial adaptant-nos sempre a les teves necessitats i preferències.

Realitzar una cirurgia facial en un entorn segur i amb els millors professionals és necessari perquè el pacient sàpiga que és a les millors mans. A WM Hospitals et sentiràs mimat per tot el nostre equip: recepcionistes, assessors, infermers, cirurgià-estètics, psicòlegs, nutricionistes… Un equip multidisciplinari situat a la primera xarxa d’hospitals boutique d’Espanya.

A WM Hospitals t’oferim tots els estàndards de qualitat per realitzar la teva cirurgia facial de manera segura. Els nostres quiròfans estan equipats amb la tecnologia més avantguardista pel teu procediment de cirurgia estètica facial. Tot enfocat a que visquis la teva experiència de forma Premium, amb totes les comoditats: habitació privada, servei mèdic complet a la teva disposició, les millors instal·lacions, etc.

Tractaments de cirurgia estètica facial

A WM Hospitals podràs informar-te sobre els tractaments de cirurgia estètica facial següents:

Cirugia facial2

Rinoplàstia

La cirurgia estètica facial per al nas, coneguda popularment com a rinoplàstia, consisteix a modificar la mida i la forma del nas. També podeu canviar la punta o el dors. Aquesta cirurgia pot tenir fins estètics o de salut, ja que amb ella es poden corregir problemes congènits i/o respiratoris.

Després d’una anàlisi diagnòstica prèvia, l’equip mèdic de WM Hospitals indicarà quin és el tipus de rinoplàstia més d’acord amb les teves necessitats. Des de l’última tècnica de rinoplàstia ultrasònica fins a cirurgies combinades com la septoplàstia.

Cirugia facial3

Blefaroplàstia

La mirada és molt important i pot tenir un aspecte envellit quan hi ha parpelles caigudes, ulleres i/o bosses. La cirurgia estètica per als ulls, coneguda com a blefaroplàstia, dóna solució a aquestes malalties. La blefaroplàstia és un tractament de cirurgia estètica facial pensat per eliminar les bosses i les brases que envolten l’ull.

A WM Hospitals realitzem blefaroplàstia superior, inferior i completa. L’equip mèdic serà qui decideixi, després d’una anàlisi clínica, la intervenció més adient per a tu.

Cirugia facial4

Extracció de les Boles de Bichat

Les Boles de Bichat són les estructures de greix que es troben ubicades a les galtes. Molts pacients desitgen eliminar-les per aconseguir un rostre més perfilat i menys arrodonit.

La bichectomia, o extracció d’aquestes Boles de Bichat, consisteix a retirar el greix localitzat per aconseguir una cara més fina. Aquesta cirurgia estètica facial té una durada de 30 minuts.
.

Cirugia facial5

Lipofilling facial

Davant la pèrdua de volum a la cara, hi ha tractaments de cirurgia estètica facial que poden tractar aquesta necessitat. El lipofilling facial és un emplenat facial amb greix propi que permet tornar el volum natural a la teva cara. Els resultats són molt naturals, ja que utilitzem greix del teu propi cos i que està situat en abdomen, cartutxeres, cuixes, flancs i/o cintura.

És un procediment mèdic totalment segur amb què aconseguiràs millorar completament l’aspecte del teu rostre

Cirugia facial6

Otoplàstia

L’Otoplàstia és la cirurgia facial que corregeix la forma i la mida de les orelles. El resultat d’aquest senzill procediment quirúrgic és millorar tant la posició com la projecció del pavelló auricular d’una manera permanent. Sense cicatrius i acord a la teva figura.

A WM Hospitals recomanem aquesta intervenció a tots aquells pacients que busquen millorar les orelles i posar fi als seus problemes d’autoestima.

És un procediment mèdic totalment segur amb què aconseguiràs millorar completament l’aspecte del teu rostre.