Nutrició, sobrepès i obesitat

WM Hospitals és la unitat d’hospitals de WM Clinics, el primer gran grup de salut d’Espanya que engloba Clíniques Dorsia, Clíniques Eva i Clíniques Origen. WM Hospitals té la missió de donar-te una experiència 360  en què t’assistim durant tot el teu procés de pèrdua de pes.

Tenim com a prioritat la salut i la bellesa de totes les nostres marques, i som líders en tractaments de nutrició, sobrepès i obesitat. Ara, fem un pas més enllà amb WM Hospitals, la primera xarxa d’hospitals boutique a Espanya, que cerca millorar la cura i el benestar del pacient.

T’acompanyarem des de la primera consulta fins al final del tractament, oferint-te una experiència Premium al nostre hospital boutique.

Tractaments per combatre el sobrepès i obesitat

A WM Hospitals comptaràs amb tecnologia pionera a l’àmbit sociosanitari per aconseguir la pèrdua de pes. Trobant tractaments nous com l’Endomanga Gàstrica, o els programes dietètics que estan arrasant com el dejuni intermitent o la dieta Keto.

Els millors especialistes establiran un programa mèdic exclusiu per aprimar-se de manera efectiva i sense recuperar els quilos perduts. Comptaràs amb un equip multidisciplinar format per cirurgians bariàtrics, endoscòpies, nutricionistes, psicòlegs i metge-estètic. Els nostres especialistes us ajudaran en tot moment a perdre pes de manera segura i sense passar gana.

Cada persona és única i depenent de la seva situació física, com la quantitat de calories que necessiti, el menjar que ingereixi dia a dia, metabolisme i fins i tot factors mentals com estrès, o ansietat necessiten una atenció personalitzada. Aquest és l’objectiu principal de WM Hospitals, que el pacient se senti mimat pel nostre equip des de la recepció, passant per les consultes i pel quiròfan, en cas de fer una intervenció.

Els tractaments utilitzats per combatre el sobrepès i l’obesitat s’adapten sempre a les necessitats del pacient. Alguns dels nostres tractaments més innovadors en reducció de pes són:

Tècniques de reducció d'estómac sense cirurgia

Amb les tècniques de reducció d’estómac sense cirurgia podràs perdre fins a 40 kg. L’elecció d’un procediment o un altre dependrà del vostre cas concret i de l’excés de pes.

Els nostres especialistes estudiaran el teu cas i crearan un programa únic per a tu. Un cop lliurat, començaràs a guanyar-li la batalla al pes.

Nutricion y obesidad2

Pilota Gàstrica

La Pilota Gàstrica és un dels tractaments més eficaços per perdre pes. Sense l’ús de la cirurgia, el pacient pot aaprimar-se fins a 30 kg. A WM Hospitals trobaràs el nostre tractament de Pilota Gàstric de 6 mesos i de 12 mesos, cadascun pensat per a diferents tipus de pacients. El nostre equip us explicarà quin és el més encertat per a tu.

La intervenció es realitza mitjançant endoscòpia i
en tan sols 30 minuts s’introdueix la Pilota Gàstrica, ocupant gran part de l’estómac. Gràcies a això et sentiràs més saciat i ingeriràs menys aliments.
.

El tractament inclou sessions de psicologia amb què aprendràs a bregar amb l’ansietat i sessions d’aparells per remodelar el teu cos.

Els beneficis de la Pilota Gàstrica són:

 • Tècnica no invasiva.
 • Rápida recuperación.
 • Ràpida intervenció.
 • Sense cicatrius.
Nutricion y obesidad3

Mètode POSE

El Mètode POSE és una tècnica de reducció d’estómac sense cirurgia amb què es pot perdre fins a un 55% de l’excés de pes corporal. 

Es tracta d’una intervenció via endoscòpia, amb la qual es fan plecs a l’estómac, reduint-ne la capacitat. Això farà que et satisfàs abans i que la quantitat d’aliments que prenguis sigui menor.
.

A WM Hospitals incloem psicòleg i aparells perquè el canvi de vida sigui de 180º.

Les avantatges del Mètode POSE són:

 • Sense cicatrius.
 • Intervenció ràpida.
 • Adaptat a pacients amb un IMC de fins a 45.
 • Pèrdua de pes el dia següent de la intervenció.
Nutricion y obesidad4

Mètode ROSE

Per a pacients que ja s’hagin sotmès a una cirurgia bariàtrica oa un procés bariàtric de reducció sense èxit hi ha un mètode: el Mètode ROSE.

Aquesta tècnica torna a reduir l’estómac via endoscòpia, d’aquesta manera mínimament invasiva el pacient redueix el pes sense deixar cicatrius en una recuperació més ràpida.

Després del procediment, comencem sessions de psicologia, aparells i nutrició. Aquestes 3 disciplines són claus per aconseguir l’èxit en la pèrdua de pes.

Els avantatges del Mètode ROSE són

 • És una alternativa a una nova cirurgia bariàtrica.
 • Procés poc invasiu que no deixa cicatrius.
 • Recuperació ràpida.
 • Seguiment psicològic i nutricional
 • Menys sutures.
Paciente de Endomanga Gástrica en WM Hospitals

Endomanga Gàstrica

WM Hospitals compta amb la tècnica Endomanga Gàstrica, una nova tècnica de reducció d’estómac sense cirurgia per tractar el sobrepès i l’obesitat.

Aquesta tècnica minimitza la mida de l’estómac via endoscòpia fent plecs al llarg del cos gàstric, de manera que l’estómac queda amb forma de tub. És el procediment ideal per a pacients que tenen un IMC més gran i que no volen fer una cirurgia.

T’acompanyarem en el teu canvi de vida, aniràs de la mà dels millors professionals (psicòlegs, medicoestètics i nutricionistes) que et donaran les pautes per començar un estil de vida saludable.

Els avantatges de l’Endomanga Gàstrica són:

 • Reducció d’estómac sense cirurgia sense cicatrius.
 • Recuperació ràpida.
 • Pèrdua de pes des de l’endemà de la intervenció.

Tractaments de reducció d'estómac amb cirurgia

Els procediments de reducció d’estómac amb cirurgia són una solució a pacients amb excés de pes i obesitat severa. Aconsegueixen grans resultats en poc temps i es combinen amb dietes amb què no passaràs gana.

Paciente de Manga Gástrica en WM Hospitals

Màniga Gàstrica

En pacients amb obesitat severa o mòrbida recomanem el tractament Sleeve o Màniga Gàstrica. El Sleeve Gàstric consisteix en la reducció de pes mitjançant laparoscòpia. Gràcies a la tècnica utilitzada podem reduir la capacitat de l’estómac fins a un 80%.

La laparoscòpia consisteix a fer petites incisions a l’estómac per introduir el material quirúrgic amb què disminuïm la mida de l’estómac.

A WM Hospitals sabem que el canvi no està només al teu cos, també al teu cap. Per això, incloem psicòleg perquè aprenguis a gestionar d’on ve aquesta sobre ingesta. També t’acompanyarem en el teu camí amb els nostres nutricionistes i medicoestètics.

Els beneficis de la Màniga Gàstrica són:

 • Pèrdua del 70-80% de l’excés de pes.
 • Mínimament invasiva.
 • Pèrdua de pes el dia següent a la intervenció.

Programes de nutrició i dietes personalitzades

Els pacients que volen començar un programa nutricional ho podran fer al nostre hospital boutique. Oferim programes integrals formats per metges, nutricionistes i psicòlegs per garantir el seguiment del pacient cap a una vida saludable de manera definitiva. 

Paciente WM Hospitals que ha perdido 20 kg con nuestros tratamientos

Perd fins a 20 KG

Amb els programes multidisciplinaris que oferim podràs perdre fins a 20 kg. Tu decideixes la quantitat i nosaltres et donem les eines:
 • Nutricionista per establir una dieta.
 • Psicòleg per definir les eines perquè els resultats siguin un èxit.
 • Metge estètic que realitza tractaments de remodelació corporal perquè no s’acumuli el greix.
Keto

Dieta Keto

La Dieta Keto és un pla d’alimentació on es redueix el consum de carbohidrats. En privar el cos d’aquesta energia, utilitza el greix emmagatzemat al cos per produir energia. Amb això s’aconsegueix perdre greix. La dieta Keto ha de ser sempre supervisada per nutricionistes.

Paciente de WM Hospitals con dieta Ayuno Intermitente

Dejuni Intermitent

El dejuni intermitent és una dieta en què es divideix el dia en dos espais: un en què es prenen aliments i un altre en què només es prenen líquids no calòrics. És una de les dietes més demandades pels pacients pels seus nombrosos beneficis.

Com tota dieta, és imprescindible fer-la sota la supervisió d’un nutricionista per assolir els resultats desitjats.

Recupera la teva salut amb WM Hospitals

Els tractaments de nutrició, sobrepès i obesitat realitzats a WM Hospitals compten amb el suport i l’assessorament d’un equip multidisciplinar format per: metges, cirurgians, nutricionistes, coach i tots els professionals de la unitat de bariàtrica. Tots els tractaments tenen un seguiment per acompanyar el pacient en el canvi.

Vols començar el teu canvi de vida a WM Hospitals? Confia en nosaltres i en el nostre complet equip, et donem totes les eines perquè aconsegueixis donar a la teva vida un gir de 180 graus.