Plataforma Liposucció Alta Definició
LipoHD1

WM Hospitals, xarxa hospitalària que inclou WM Clinics, incorpora els mètodes més avançades per a l’eliminació de greix corporal com la tècnica de Liposucció Alta Definició.

Aquesta tecnologia avantguardista al sector de la cirurgia i medicina estètica va ser incorporada a Espanya perr Cliniques Dorsia, a marca líder de cirurgia i medicina estètica pertanyent al grup WM Clinics.

Convertint-se així a la primera clínica del país a oferir als seus pacients la tècnica Vaser de liposucció avançada. Un procediment exclusiu amb què retirar més teixit gras, reduir els temps de recuperació i millorar el resultat final de la cirurgia en comparació a la liposucció tradicional.

Pioners en aquesta tecnologia, la xarxa d’hospitals boutique permet que els pacients puguin gaudir dels millors tractaments a l’eliminació de greix, garantint sempre els màxims estàndards de qualitat i seguretat.

Què és la Liposucció Alta Definició?

La liposucció d’alta definició és una de les tècniques de liposucció més avançades. Gràcies a la combinació de diferents mètodes es pot extreure el greix localitzat de manera mínimament invasiva, millorant la figura i el contorn desitjat pel pacient.

A diferència de la liposucció convencional, la liposucció alta definició HD utilitza diferents tècniques com Lipovaser i Tècnica PAL. L’objectiu d’aquests procediments quirúrgics corporals és diluir les cèl·lules greixoses de manera selectiva sense fer malbé qualsevol altre teixit sa com nervis o vasos sanguinis.

La liposucció a WM Hospitals està indicat tant per a homes com a dones que es trobi en un estat físic òptim i que vulguin eliminar aquelles zones de teixit gras corporal. La recerca per aconseguir uns resultats excel·lents fa que, els nostres hospitals boutique, incorporin les últimes tecnologies per obtenir una excel·lent definició corporal.

Tècnica PAL o Microaire per a Lipo HD

Microaire o Tècnica PAL és la tècnica més efectiva per a l’eliminació de teixit gras o adipós. Mitjançant l’ús de vibracions controlades, el teixit adipós és disgregat per, posteriorment, ser succionat amb més facilitat que amb qualsevol altre procediment de liposucció.

La vibració es fa mitjançant una cànula específica que possibilita incisions més petites fins ara inabastables. El resultat és una liposucció mínimament invasiva amb més seguretat i precisió mèdica, arribant fins i tot a aquestes zones del teixit gras que són difícils d’eliminar amb dieta o exercici físic. A més, aquesta nova tècnica de liposucció d’alta definició redueix al mínim el període de recuperació del pacient.

Els pacients aconsegueixen eliminar el greix corporal, esculpir la seva figura i una marcació abdominal.

LipoHD2

Pas a pas de la Liposucció HD

La liposucció d’alta definició aconsegueix una definició més gran del contorn corporal. El primer pas per realitzar aquesta tècnica és aplicar una solució anestèsica a la zona on es vol aconseguir la definició.

A través d’una cànula específica, se succiona el teixit gras un cop es trobi en estat líquid. La cànula que s’introdueix compta amb la tecnologia més avançada perquè es pugui retirar tot el teixit gras, sense haver de fer malbé altres tipus de teixits sans.

Un cop extret el teixit gras o adipós, la cànula permet un procés de cicatrització menys invasiu i la pell es retreu amb més facilitat fins a aconseguir un resultat molt més precís i natural.

Recuperació i postoperatori

Com qualsevol cirurgia estètica caldrà, almenys, unes dues setmanes perquè el pacient pugui tornar a reincorporar-se a la rutina de vida habitual. Tot i que aquests temps sempre dependran de les necessitats de cada pacient.

El cinquè dia, després de l’eliminació de greix localitzat, es retiraran els drenatges per fer sessions de pressoteràpia un cop per setmana. La pressoteràpia és una tècnica mèdica indicada per aconseguir un drenatge limfàtic i millorar així els resultats finals.

Avantatges de la Liposucció Alta Definició

Las ventajas de la liposucción de alta definición en WM Hospitals son:

  • Postoperatorio rápido.
  • Mayor firmeza de la piel.
  • Mínimamente invasivo.
  • Mayor marcaje abdominal.
  • No produce quemaduras gracias al sistema de vibraciones.
  • Posible infiltración de tejido en otras zonas del cuerpo gracias a la combinación de Lipofilling.
  • Extracción pura del tejido graso.
LipoHD3

Liposucció d'alta definició a Wm Hospitals

La liposucció d’alta definició és la millor opció mèdica per esculpir-ne el contorn corporal. Als nostres hospitals oferim aquesta innovadora tècnica per a aquells pacients que busquen una major marcació abdominal, així com una ràpida eliminació dels cúmuls de greix on no és capaç d’arribar la liposucció tradicional.

Aquesta tecnologia és la més avançada en aquest sector. Com que és una tècnica mínimament invasiva els resultats obtinguts permeten al pacient millorar la definició muscular i el volum corporal per donar-li al cos una forma més atlètica.

A WM Hospitals disposem del millor equip tecnològic juntament amb els millors professionals per realitzar aquest tractament.