Microempelts Capil·lars

WM Hospitals compta amb una avançades unitat de microempelts capil·lars. Cada cop són més els homes i dones que realitzen aquest tractament per frenar la caiguda dels cabells i superar aquests pors i inseguretats amb èxit.

El microempelt capil·lar és un procediment que es realitza amb la màxima precisió possible per aconseguir un aspecte natural i durador. Wm Hospitals utilitza la tecnologia més avantguardista per a aplicar les diferents tècniques d’empelt capil·lar. L’última tecnologia a quiròfans equipats amb Q-panels, hospitals amb més de 2500m2 especialitzats en cirurgia capil·lar juntament amb professionals altament experimentats en trasplantament de pèl.

Sens dubte, la tècnica utilitzada per al trasplantament de cabell demostra un èxit en qüestió de mesos, on es pot veure amb claredat un abans i després del pacient.

XEQUEGES METGES
PERSONALITZATS PER 199€

CONSULTA D'ESPECIALITATS
DES DE 59€

Què són els microempelts capil·lars?

Els microempelts capil·lars són el procediment més eficaç per al tractament de la calvície. Es basa en l’extracció de fol·licles capil·lars de les zones laterals i el clatell del cap per la seva reimplantació posterior a les àrees menys poblades. Sense cicatrius visibles i amb un gran resultat totalment natural per al pacient.

WM Hospitals utilitza la tecnologia mèdica més sofisticada del sector per a la realització dels empelts capil·lars. Comptem amb un equip mèdic qualificat en els processos de trasplantament capil·lar més demandats com la tècnica FUE (Folicular Unit Extraction) i la tècnica FUSS (Follicular Unit Strip Surgery).

Per què es realitza el microempelt?

La caiguda dels cabells és una qüestió que preocupa tant homes com dones. La pèrdua de cabell pot estar causada per diversos factors com l’ansietat, estrès, infeccions del cuir
cabellut, factors hormonals i deficiències nutricionals, entre d’altres aspectes.

Els pacients que presenten algun grau d’alopècia decideixen fer el pas i començar aquests tractaments capil·lars per posar fi als seus problemes de bellesa i complexos estètics.

En què consisteixen els microempelts capil·lars?

El tractament de microempelts o trasplantament capil·lar consisteix en la recuperació de pèl perdut a mitjançant un autotrasplantament capil·lar. Hi ha diferents tècniques per a la implantació de microempelts. A WM Hospitals treballem amb els millors procediments mèdics d’empelt capil·lar amb tècnica FUE i tècnica FUSS amb la qual podràs recuperar la densitat del cabell de manera definitiva.

Tècnica FUE

La tècnica FUE és una de les tècniques més avançades per a la implantació de microempelts. Aquesta tècnica no invasiva consisteix en l’extracció i la implantació dels fol·licles de manera individual. La individualització de la tècnica FUE permet oferir un resultat natural sense deixar cicatrius visibles. Aquesta tècnica requereix anestèsia local i es realitza amb un bisturí cilíndric menor a 1 mm de diàmetre.

La tècnica FUE està indicada per a homes com a dones després de patir pèrdues de cabell limitades, alopècia cicatricial per cremada o radioteràpia.

Els avantatges de la tècnica FUE són:

 • No deixa cicatrius al tractar-se de microincisions.
 • Postoperatori ràpid i senzill.
 • Possibilitat de diverses intervencions
 • Control de les unitats exactes de cabell.

Tècnica FUSS

La tècnica FUSS permet trasplantar cabells a zones despoblades mitjançant l’extracció de fol·licles de manera conjunta. Aquest mètode és fa mitjançant una tira de cuir cabellut, amb l’objectiu d’obtenir una quantitat elevada d’unitats fol·liculars.

Aquest mètode està indicat per a pacients amb un percentatge de pèrdua de cabell més avançat.

Els avantatges de la tècnica FUSS són:

 • Cicatriu imperceptible.
 • Extracció de múltiples unitats fol·liculars.
 • Tractament i postoperatori ràpid.
 • No requereix cap preparació prèvia.

Abans d’escollir el mètode o tècnica per implantar els microempelts capil·lars, el metge farà un examen capil·lar per oferir la solució més personalitzada. Per saber quina de les tècniques és la més encertada és important conèixer els tipus i les diferents fases o graus d’alopècia.

Microempelt capil·lar pas a pas

1. En primer lloc, abans de realitzar el trasplantament de cabell, cal un diagnòstic
previ o examen capil·lar pel metge especialitzat. El professional analitzarà la situació particular del pacient i recomanarà la tècnica que millor s’adeqüi a les preferències i necessitats del pacient. Tenint en compte sempre el tipus d’alopècia, l’extensió del àrea o la quantitat de fol·licles que es requereixin per repoblar la zona.

2. Durant l’operació de l’empelt capil·lar trobem diferents fases on s’extreuen els
fol·licles i s’implanten a la zona tractada. Depenent de cada tècnica s’usen un o altres utensilis com les pinces de precisió i lupes de magnificació. L’equip mèdic realitza l’extracció sense fer malbé les unitats fol·liculars i sense deixar cicatriu visible. A la fase de la implantació, es calcula amb precisió el mètode per assolir un aspecte natural.

3. Un cop implantat el microempelt, l’equip mèdic establirà una sèrie de pautes i
recomanacions a seguir com pot ser descansar almenys 24h, evitar qualsevol tipus de esport, evitar banys o piscina, evitar prendre el sol o tocar-se el cap.

Avantatges dels microempelts capil·lars

L’implant de microempelts a W Hospitals és per excel·lència el tractament perfecte per frenar la pèrdua del cabell. Mitjançant les tècniques més avançades i mínimament invasives, la xarxa hospitalària t’acompanya des del principi de l’operació fins al final del tractament per obtenir el millor resultat possible.

Els principals avantatges de l’implant de microempelts són:

 • Rejoveniment de l’aspecte.
 • Cabell implantat definitiu.
 • Resultats naturals.
 • Tractament mínimament invasiu.
 • Revisions controlades pel metge.
 • Recupera la teva salut capil·lar a Wm Hospitals
 • La qualitat dels cabells són atributs físics que alhora demostren l’estat de salut de
  una persona i poden arribar a afectar-nos psicològicament. El trasplantament de pèl és una solució definitiva.

A Wm Hospitals, el microempelt capil·lar és un procediment sota anestèsia local que no produeix dolor ni és invasiu. Sabem la importància tant del tractament com del seguiment del procés. Per això, un cop acabat el tractament els nostres professionals t’acompanyaran per seguir l’evolució a llarg termini i mantenir aquesta millora i naturalitat del cabell.

Demana una consulta amb el metge de la Unitat de Medicina Capil·lar a WM Hospitals

La qualitat dels cabells són atributs físics que alhora demostren l’estat de salut de
una persona i poden arribar a afectar-nos psicològicament. El trasplantament de pèl és una solució definitiva.

Per això, sol·licita la teva cita a WM Hospitals i torna a recuperar el teu cabell. A més, un equip de grans professionals t’acompanyarà en tot el procés i seguiran l’evolució per mantenir la naturalitat dels teus cabells.

Sol·licita la teva cita!