Medicina Estètica Corporal

La medicina estètica corporal inclou un ampli ventall de tractaments innovadors amb què poder aconseguir els millors resultats medicoestètics. Gràcies a la innovació en tècniques corporals podràs sentir-te a gust a la teva pell, guanyar fermesa i perdre volum d’una manera més eficaç i ràpida sense fer servir la cirurgia.

Alguns dels principals tractaments són:

Cellfina

Cellfina

Si el teu somni és eliminar la cel·lulitis en una sola sessió i sense cirurgia, has de conèixer Cellfina. Aquest tractament sense cirurgia per esborrar la cel·lulitis és l’únic admès per la FDA com un procediment efectiu per eliminar els clotets.

A WM Hospitals trobaràs l’opció de combinar-los amb tractaments de medicina estètica corporal i amb un pla de nutrició per, a més de dir adeu a la cel·lulitis, ho facis a l’acumulació de líquids, la flacciditat o el greix localitzat.

Tonifica y reafirma la piel con el tratamiento diva

DIVA

Els tractaments de medicina estètica corporal, DIVA, només els trobaràs a WM Hospitals. Cadascú està pensat per a una necessitat diferent:

  • Diva Anticel·lulític Global millora l’aparença de la cel·lulitis i tracta la retenció de líquids.
  • Diva Drenaje és perfecte per fer-ho després d’una cirurgia, amb l’objectiu de millorar els resultats i disminuir la inflamació.
  • Diva Tonificació que tonifica i reafirma la pell
Tratamientos para el Gluteo

Tractaments per al Gluti

Informa’t sobre els tractaments de medicina estètica corporal pensats per millorar els teus glutis:
  • Gluti Radiant: millora l’aspecte de la cel·lulitis i la pell de taronja i elimina la flacciditat.
  • Gluti push Up: eleva el gluti i minimitza els clotets de la cel·lulitis.
  • Brazilian Gluti: augmenta el gluti sense cirurgia.
Remodelacion Corporal Reafirmante

Remodelació Corporal Reafirmant

El nostre tractament de remodelació corporal reafirmant inclou els tractaments de mesoteràpia, Carboxiteràpia i aparells, distribuïts al llarg de 20 sessions. Hi ha l’opció de combinar-ho amb un nutricionista, tot això fa que perdis pes, remodelis la teva figura i aconsegueixis un cos perfecte.

Cyclone Corporal

Cyclone Corporal

A WM Hospitals treballem amb tractaments corporals especialitzats, un dels més buscats pels pacients és Cyclone Corporal. Inclou les 5 tècniques més avantguardistes de la remodelació corporal: ultrasons HIFU, cavitació, llum led, radiofreqüència bipolar/monopolar i un sistema exclusiu de vacum rotatori.

Eliminacion de varices

Eliminació de varius

Elimina les varius sense cirurgia.  Amb el nostre tractament desapareixen les varius petites, mitjanes i grans. Et farem un pla de sessions només per a tu amb què establirem les necessàries per acabar definitivament amb les varius i que llueixis les teves cames sense complexos. .
Elimina tu vello corporal y facial con las mejores técnicas de depilación láser

Depilació làser

Acaba amb el pèl: qualsevol mena, en qualsevol època de l’any i amb la tècnica més indolora. A WM Hospitals comptem amb la tecnologia de depilació làser més moderna per eliminar el pèl per sempre i en menys sessions que la depilació làser tradicional