Reproducció assistida

WM Hospitals us ofereix una experiència premium, assistint-vos durant tot el vostre tractament de reproducció assistida. Els nostres laboratoris de fertilitat estan considerats com alguns dels més capdavanters a Europa.

L’objectiu de WM Hospitals és prioritzar la salut a totes les nostres marques i comptem amb els millors laboratoris de reproducció assistida a Espanya. Els nostres laboratoris tenen un objectiu: complir el teu somni de ser mare.

WM Hospitals té 3 laboratoris situats a Madrid, Barcelona i Alacant. En aquest espai et trobaràs amb la tecnologia més avançada al sector de la reproducció assistida.

Laboratoris de reproducció assistida, Eva Fertility Labs

Als laboratoris de reproducció assistida de WM Hospitals et sentiràs cuidat per tot el nostre equip: recepcionistes, infermers, ginecòlegs, embriòlegs, nutricionistes, psicòlegs… Tots ells lluitaran per un mateix motiu, aconseguir l’embaràs acompanyant-te durant tot el procés.

La tecnologia avantguardista ens permet controlar moment a moment la bellesa de la vida. Les nostres màquines permeten als embriòlegs observar la divisió cel·lular minut a minut, capturant imatges durant tot aquest procés. Gràcies a això tenim un control total sobre l’estat de l’embrió.

El sistema instal·lat als nostres laboratoris ens permet, també, optimitzar les condicions que necessita el cultiu d’embrió:

 • Temperatura
 • Concentració de gasos
 • pH
 • Llum

Recreem les millors condicions biològiques per a la concepció.

Laboratorios de reproducción asistida Barcelona WM Hospitals

Tractaments de reproducció assistida

A WM Hospitals, la primera xarxa boutique d’hospitals d’Espanya, podràs informar-te sobre tots els tractaments de reproducció assistida de Cliniques EVA: Fecundació in Vitro, Inseminació Artificial, Mètode ROBA, Vitrificació d’òvuls, Criopreservació del semen, Diagnòstic Genètic Preimplantacional i Estudi Fertilitat. A tots ells tindràs l’opció de combinar-ho amb el nostre equip de psicòlegs.

tipos de fecundación in vitro

Fecundació in Vitro

La Fecundación in Vitro La Fecundació in Vitro és un tractament de reproducció assistida amb què moltes dones i parelles ja han aconseguit el seu somni de ser mares. Mitjançant aquesta tècnica de reproducció assistida s’uneixen els espermatozoides, prèviament seleccionats, i els òvuls al nostre laboratori.

Als laboratoris de reproducció assistida de WM Hospitals, creem les millors condicions per formar l’embrió. Un cop es forma l’embrió, es col·loca a l’úter de la dona.

Dins la Fecundació in Vitro, hi ha diversos tipus:

 • Fecundación in Vitro: es fa servir l’òvul de la dona i l’esperma de la seva parella
  .
 • Fecundación in Vitro amb òvuls de donant (Ovodonació): es fa servir l’òvul d’una donant i l’esperma de la parella. És el tractament de reproducció assistida que ofereix la taxa d’èxit més gran en l’embaràs..
 • Fecundación in Vitro amb semen de donant: es fa servir l’òvul de la dona i l’esperma d’un donant, prèviament seleccionat. És un tractament de fertilitat pensat per a dones que volen ser mares solteres o parelles on l’home té un problema de fertilitat.
 • Fecundación in Vitro amb òvuls i semen de donant: es recorre a òvuls i esperma de donants per formar l’embrió. Està pensat per a dones que volen ser mares solteres o parelles en què tots dos membres presenten problemes de fertilitat.
Fecundación in vitro con Método ROPA

Mètode ROPA

La Fecundación in Vitro Método ROPA és un tractament de reproducció assistida exclusiu per a dones lesbianes. En aquest tractament de fertilitat les dues dones participen a l’embaràs.

A la FIV Mètode ROBA s’extreuen els òvuls d’una de les dones –la que serà la mare donant- i es fecunda amb un semen de donant (aquest donant serà seleccionat tenint en compte les característiques genètiques de l’altra dona). Un cop es forma l’embrió s’introdueix a l’úter de l’altra dona –la que serà la mare gestant– per buscar l’embaràs.

És una manera que les dues dones juguin un paper determinant a l’embaràs.

tipos de inseminación artificial

Inseminació Artificial

La Inseminación Artificial és un dels tractaments més coneguts de reproducció assistida. Aquest procediment de fertilitat consisteix a introduir l’esperma, prèviament seleccionat, a l’úter de la dona mitjançant una cànula flexible.

Dins la Inseminació Artificial trobem diversos tipus:

 • Inseminación Artificial: en aquesta tècnica es fa servir l’esperma de la parella.
 • Inseminación Artificial amb semen de donant: es fa servir l’esperma d’un donant, prèviament seleccionat pels nostres professionals. Està pensada per a dones que volen ser mares solteres o parelles on l’home presenta un problema de fertilitat.
Diagnóstico de embriones en WM Hospitals

Diagnòstic Genètic Preimplantacional

El Diagnóstico de Embriones que realitzem a WM Hospitals és un dels grans avenços en la tecnologia reproductiva. Gràcies al DGP, els nostres embriòlegs poden identificar possibles malalties genètiques abans d’introduir l’embrió al vostre úter.

Amb el Diagnòstic d’Embrions, garantim transferir els embrions sans al teu úter.

Estudio de fertilidad en WM Hospitals

Estudi de fertilitat

Encara no saps si vols ser mare? Als laboratoris de WM Hospitals realitzem un estudi de fertilitat gratuït, sabem que conèixer aquesta informació és important per si decideixes preservar la teva maternitat per al futur.

El nostre estudi bàsic de fertilitat consisteix en un recompte de fol·licles antrals amb què coneixem en quin punt es troba la teva reserva ovàrica.

Te explicamos cómo puede ser la vitrificación de óvulos en WM Hospitals

Vitrificació d'òvuls

La possibilitat de ser la mare amb garanties en el moment que tu decideixis és una opció disponible gràcies a la vitrificación de óvulos.

La congelació d’òvuls, un dels grans avenços de la medicina reproductiva, ens permet preservar la maternitat. Els òvuls s’introdueixen en un tanc de nitrogen líquid a -196º, aquestes són les condicions que necessiten per no fer-se malbé.

La criopreservación de semen en los laboratorios WM Hospitals

Criopreservació de semen

Ser el pare en el moment que desitges és possible gràcies a la preservació de la paternitat.

Amb la tècnica de congelació de semen, conservem als nostres laboratoris una mostra d’esperma per fer-la servir en el moment que vulguis. Es fiquen dins un tanc de nitrogen líquid a temperatura -196º, aquest és l’ambient establert perquè les mostres no pateixin danys.

Tractaments de reproducció assistida a WM Hospitals

Els tractaments de fertilitat realitzats a WM Hospitals compten amb l’assessorament de tot el nostre equip: recepcionistes, assessors, infermers, ginecòlegs i embriòlegs. Però també dels professionals que pots necessitar durant el teu tractament de reproducció assistida: psicòlegs i nutricionistes.

 

La recerca de l’embaràs, l’oportunitat de preservar la fertilitat i els estudis per saber en quin punt es troba la teva fertilitat són alguns dels procediments que podràs trobar a WM Hospitals.

 

Sabem que la fertilitat és un tema delicat, per això t’oferim les millors instal·lacions on descansaràs còmodament abans, durant i després del teu tractament. Així com els serveis addicionals per a cada necessitat que tinguis.